01625 875588 support@swiftorg.co.uk

Case Study

A garden room with a view…

and what a view!

Our fortunate and discerning clients are the proud owners of a beautiful Lake District home and enjoy a setting that most people only get taste of from magazines or when on holiday.

Ian and Barbara wanted a little more space to make their home complete; a room that could provide a separate area for reading, hobbies and for family and friends when they come to stay. A garden room was the perfect solution and one which could be completed with minimal intrusion to their home and at a realistic investment level.

After a number of discussions and drawings, the final specification and design was selected and work was started just a few weeks after.

A 4.5m square building was created with a small cutaway section, especially suited to the lie of the land. A shower room / WC was included and emphasis upon wide and expansive glazing to make the most of the view over the adjacent fells.

A further tall window looks out from the side over a tumbling stream that runs behind this home…. idyllic!

As with all Swift buildings, this room is perfect for year-round use and is now a permanent and valuable addition to the home. An insurance-backed 10 year warranty gives peace of mind and the almost maintenance-free nature of the garden room is a great comfort.

“We are delighted with our new Swift Garden Room. Martin and his team were extremely pleasant, hardworking and professional throughout the whole process. They have created us a beautiful and tranquil chill-out space and so amazingly quickly! We could not recommend them enough.”

Barbara Kenny, Lake District, Cumbria

Let’s Build Something

We only use the very best materials and installers to ensure that your garden room is a solid, efficient and durable feature. You will also receive a 10-year insurance backed structural warranty as part of our service.

CALL BACK FORM